BlackTeam Sisteme Securitate

Camere supraveghere

Sistemele de supraveghere video cu circuit inchis (CCTV) au ca rol atat monitorizarea in timp real cat si inregistrarea imaginilor video cu scopul de a tine sub control tot ceea ce se intampla intr-o proprietate privata sau spatiu public. Sistemele de supraveghere sunt accesibile pentru toata lumea, de cele mai multe ori, acestea sunt folosite in spatii comerciale, depozite, birouri, parcari, dar pot fi folosite la fel de bine si pentru locuinte personale.

Un sistem de supraveghere cu circuit inchis (CCTV) standard va fi alcatuit din urmatoarele componente:

Camere supraveghere video Black Team

– unitate de inregistrare (DVR sau PC);

– harddisk (se recomanda a fi de capacitate mai mare);

– cabluri video si cabluri de alimentare;

– surse de alimentare;

– sursa neintreruptibila de curent (UPS);

– monitor sau TV (daca se va monitoriza in timp real);

– acces la internet, in cazul in care se doreste vizionarea imaginilor de la distanta (online);

 

Dintre toate sistemele tehnice de securitate, cel de supraveghere video ofera cele mai bune rezultate deoarece are o eficienta ridicata si ofera identificarea persoanelor, actiunilor suspecte si dovada inregistrata a producerii evenimentului

Sisteme de alarma

Sistemele de alarma au ca rol protectia bunurilor, valorilor si a persoanelor aflate intr-un spatiu bine delimitat. Pe langa scopul de protectie, sistemele de alarma au si un punternic efect descurajant pentru infractori, atat prin sunetele declansate de sirena cat si prin comunicarea efractiei catre dispeceratul de paza si protectie, asfel incat echipele mobile de interventie sa poata ajunge in cel mai scurt timp la obiectiv.

Deoarece este foarte accesibila, aceasta este recomandata tuturor spatiilor comerciale, institutiilor, depozite, hoteluri, spatii de birouri, locuinte, etc.

Un sistem de alarma (antiefractie) va fi alcatuit din urmatoarele componente:

– centrala de alarma;

– tastaturi;

– telecomenzi;

– contacte magnetice;

– detectori de miscare;

– bariere in infrarosu;

– detectori de vibratii;

– detectori de fum, de gaz, de inundatie;

– expandoare comunicatoare GSM si echipamente suplimentare;

– sirene;

– acumulatori;

Control acces si interfonie

Sistemele de control acces se pot folosi atat pentru a impiedica patrunderile neautorizate in diferite spatii, dar si pentru a lua in evidenta toate persoanele ce au acces in diferite incaperi.

Acest tip de sistem poate avea la baza carduri (cartele magnetice, cu coduri de bare, de proximitate), tastaturi cu cod de acces, cititoare biometrice,si alte asemenea echipamente care permit accesul in anumite zone restrictionate din punct de vedere al securitatii.

Sistemele de control acces pot fi diferentiate si in functie de aplicatiile in care sunt folosite, astfel avem control acces pentru cladiri industriale, cladiri rezidentiale, birouri, stadioane, parcari, hoteluri, banci, etc.

Un sistem de control acces va fi alcatuit din urmatoarele componente:

– cititoare de cartele magnetice, de proximitate, carduri;

– tastaturi de acces;

– butoane de evacuare;

– controlere;

– software de control acces;

– electromagneti;

– yale electromagnetice;

– amortizoare pentru usi;

– turnicheti;

– accesorii (contacte magnetice, detectori, etc)

– acumulatori;

 

Sistemul de interfonie sau videointerfonie este varianta redusa la functia de baza a sistemului de control acces. Acest sistem asigura comunicarea intre o persoana aflata in exteriorul proprietatii, dar si comunicarea intre persoanele din interiorul ei. De asemenea, cu ajutorul sistemului de interfonie puteti permite sau refuza accesul in interiorul proprietatii.

Un sistem de interfonie va fi alcatuit din urmatoarele componente:

– post exterior;

– post interior;

– yale electromagnetice;

– acumulatori;

 

Cere o oferta!